Bedækninger: 


Vi tilbyder, at man kan komme her og få sin hoppe bedækket. Man kan også lade hoppen stå her, så hun kan tjekkes et par gange, inden hun hentes hjem.


Da vi nu har transport tilladelse kan vi også kommer til Jer med hingsten.

SEAR COSMO


Født: 05.06.2019

Farve: Silver Grey


Cosmo er importeret fra Tyskland. Vi har fået de første lækre grå føl efter ham i 2022. Han har det skønneste temperament, og den smukkeste grå farve. Cosmo er bossen på vores gåture i skoven, og tager alt helt roligt. Hans far er Ambersun Cumplido, der har vundet flere 1. pladser og Color Champions i Tyskland.Bedæknings pris: 3000kr

SEAR CAMPINO


Født: 16.05.2019

Farve: Dark Fawn


Campino er også importeret fra Tyskland, og ham har vi også fået de første føl fra i 2022.  Han er en fantastisk basse, med et skønt temperament og er meget madglad. På vores gåture bliver han kaldt for "Klassens Klovn" da han bare fjoller rundt og har en fest. Ambersun Cumplido er også far til Campino. Campino har en lækker og meget tæt uld.Bedækningspris: 3000kr

DYREKÆR'S JAMES


Født 01.05.2020

Farve: Hvid


James er født her på gården, og skal i 2024 være far for første gang. Han er en lækker basse, og han har en fantastisk uldkvalitet med masser af crimp. Han er også med på gåture i skoven, og tager alt stille og roligt.


Bedækningspris: 3500krDYREKÆR'S LINUS


Født: 11.07.2020

Farve: Brun


Linus er den kærligste fis, og den sjoveste dreng der som regel går rundt med et blad eller lign. hele vejen, når han er med på gåtur i skoven. Han stjæler alles hjerter, og er altid nysgerrig på hvad man laver. 


Bedækningspris: 2500kr