Her vil der komme billeder af årets føl efterhånden som de kommer til verden !!


Årets første føl :


Dyrekær's Indiana Jones, kaldet Indy


Vores sorte hoppe Wanna blev den første til at føde en smuk lille hingst. Han er født fredag d. 13. maj kl 09:15. Vi kunne se spændte med imens Wanna klarede det hele uden problemer. Indy vejede 8,4 kg ved fødslen.

Årets 2. føl:


Dyrekær's Joey 


Denne smukke dreng blev født tirsdag d. 21. juni omkring frokost. Hans mor snød os og fødte imens vi var inde for at lave frokost, så det gik stærkt. Joey's mor er vores brune hoppe Lina, og det er vores grå hingst Cosmo's første afkom. Vi er super glade for at han er grå. Joey vejede 7,5 kg ved fødslen.

Årets 3. føl:


Dyrekær's Moccachino, kaldet Chino 


Chino er født torsdag d. 30. juni imens vi kortvarigt var hjemmefra. Typisk når der i flere dage har været en hjemme hele tiden ;-) Chino's mor er vores hoppe Lizzy, som er førstegangs mor, men hun klarer det hele uden problemer. Chino er fawn, mega smuk dreng. Han vejede 7,5 kg ved fødslen.

Årets 4. føl:


Dyrekær's Gizmo 


Gizmo er født onsdag d. 6. juli, og vi var med hele vejen. Vi er jublende glade for endnu et gråt føl, og han er jo bare en super smuk dreng. Gizmo er sølvgrå og vejede 6,9 kg ved fødslen.

Årets 5. føl:


Dyrekær's Stella Nova


Nova er født søndag d. 17. juli, og glæden var stor da der endelig kom en pige. Hun er en smuk lys fawn hoppe, med kæmpe gåpå mod og hun holder sig ikke tilbage når drengene leger. Nova vejede 7,9 kg ved fødslen. Nova er 2. generation Dyrekær, da hendes mor er vores første føl der blev født her. 

Årets 6. og sidste føl:


Dyrekær's Peanut 


Peanut er født tirsdag d. 9. august, lidt før forventet tid men han var helt perfekt, og vejede 7,6 kg. Han er fawn, og mega smuk, en perfekt slutning på 6 skønne føl i år.