Alpaca Walk / Walk'n'Talk / Gåtur


BOOKING: Gå ind under webshop og se ledige datoer, og husk at de ikke finder sted fra vores privatadresse.


Tag med på en stille og rolig gåtur med din egen alpaca og mærk roen som dyrene giver. Turen er ca 3 km, og tager ca en time i alpaca tempo, derefter græsser dyrene og vi snakker lidt på parkeringspladsen.


Vi mødes på parkeringspladsen/Skovvej til venstre for Ballonparken i Vrøgum v. 6840 Oksbøl. Indkørslen ind i skoven ved siden af Baunhøjvej 20, overfor Vigtoftvej. Se billede her på siden.

(Kør ikke efter Skovvej inde i Oksbøl by)


Man skal være min. 9 år for at deltage, og børn under 12 år skal være i følge med en voksen, hvor man deles om en alpaca (kun et barn pr. voksen) Børnene skal kunne gå turen rimelig roligt uden at løbe rundt, ellers bliver alpacaerne urolige. 


Hvis man af den ene eller anden grund kun vil gå med ved siden af skal man tilkøbe "medløberen". Kun en medløber eller et barn pr. alpaca.


Turen er ikke egnet til klapvogn eller barnevogn, eller børn under 9 år.


Husk påklædning og sko efter vejret, dog er man meget i læ af skoven.Ønsker man at aflyse og få billetten refunderet, skal det ske min. 24 timer før start.


Gåturene er udenfor vores normale arbejdstider, så det vil ikke altid være muligt at få opfyldt ønsker til datoer, men vi kan kontaktes med forespørgsel på en bestemt dato.Priser:


Gåtur / Walk'n'Talk:

9-11 år 75 kr.

12-99 år 250 kr.


Medløber:

150 kr. pr. pers.